Chitaristul Steve Vai vine joi la „România frumoasă”, la TVR 2

Steve Vai va fi prezent joi, 30 mai, la TVR 2, de la ora 19.00, în direct în emisiunea Steve Vai - foto TVR„România frumoasă”. Emisiunea este difuzată simultan şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+.

 Cunoscutul chitarist vă răspunde întrebărilor şi curiozităţilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu şi Andra Gavril, şi va oferi detalii despre turneul care debutează la Moscova pe 6 iunie. Turneul pe care artistul îl susţine alături de Evolution Tempo Orchestra se încheie pe 25 iunie la Bucureşti, cu un concert în care orchestra simfonică evoluează sub bagheta dirijorului George Natsis.

 Cu o carieră solo de aproape 30 de ani, Steve Vai a câştigat până în prezent 3 Premii Grammy şi este cunoscut atât pentru tehnicile revoluţionare de interpretare la chitară şi pentru performanţele solo, cât şi din ipostaza de compozitor şi producător. Sunt de notorietate colaborările cu artişti renumiţi, printre care Frank Zappa, Joe Satriani, Alcatrazz, David Lee Roth, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Meat Loaf şi Motorhead.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.