Chitara lui Hrubaru, adjudecata de Silviu Prigoana

In campania initiata de “Cronica Carcotasilor” si Prima TV pentru olimpicii de la Colegiul National de informatica Tudor Vianu, Cristian Hrubaru si-a scos la licitatie prima chitara. Campania s-a incheiat si astfel s-a aflat si numele celui care a licitat pentru acest obiect, respectiv Silviu Prigoana.

Amicitia dintre rocker-ul Carcotasilor si domnul Prigoana dainuie de cativa ani, de pe vremea cand Hrubaru era la Magic FM, insa prima intalnire dintre cei doi a avut loc in momentul in care Cristi l-a intervievat pe actualul deputat.

“Domnul Prigoana imi este amic de foarte mult timp, de pe vremea cand lucram la Magic FM. El fiind un ascultator foarte fidel al meu, de fiecare data cand difuzam o piesa care ii placea in mod special, ma suna si imi spunea ca i-am facut ziua mai buna. Ma asigura tot timpul ca in toate birourile din firma dansului, in masina, acasa, se asculta Magic FM. Din pacate pentru el, eu m-am transferat cu catel, cu purcel, la Rock FM. Dar asta nu inseamna ca s-a schimbat relatia dintre noi. Ma suna in continuare si obisnuim sa ne facem urari de Paste si de Craciun. Cand am aflat ca dansul a licitat pentru chitara mea, am fost surprins, pentru ca nu imi spusese nimic. Nu stiu de ce a tinut mortis sa puna mana pe chitara pe care am donat-o. Aceasta chitara are mai mult o valoare sentimentala.

Este prima mea chitara, pe care am cumparat-o in perioada liceului. Nu mi-a spus ca va licita pentru ea sau pentru un alt obiect. L-am asigurat ca aceasta chitara va ajunge in cel mai scurt timp la dansul, insa nu inainte de a o curata si de a-i schimba corzile. Sunt convins ca sunt multe lucruri bune pe care domnul Prigoana le-a facut, fara ca presa sa fi stiut. Ii multumesc inca o data pentru gestul sau si ii doresc Sarbatori Fericite!”, spune Cristian Hrubaru, pe care il puteti vedea la “Cronica Carcotasilor”, in fiecare miercuri seara, si il puteti asculta la Rock FM.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.