Cezar intră astăzi în concurs pe scena de la Malmö

Ziua semifinalei Eurovision la care participă România a sosit. Repetiții, concentrare, determinare – toate își au finalitatea în cele trei minute în care Cezar se va afla e scena de la Malmö Arena, în fața celor peste 10.000 de spectatori, dar și a celor peste 100.000.000 de telespectatori din 44 de țări, care vor urmări live evenimentul. În 15 mai, Cezar a avut două repetiții cu costume, cea de-a doua fiind luată în considerare pentru votul juriului internațional de specialitate.

image

Românii sunt invitați, la ora 21.40, să deschidă televizoarele pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional sau să tasteze www.tvrplus.ro, pentru a vedea, într-o ediție specială Drumul spre Malmö, moderată de Liana Stanciu, ultimele pregătiri ale lui Cezar înainte de a intra în scenă, care sunt gândurile lui înaintea semifinalei din 16 mai, dar și ale Alexandrei Toma (backing vocal), cum își fac încălzirea cei patru dansatori – Simona, Sandra, Silviu și Florin – și ce reacții stârnește machiajul lor printre persoanele din culise.

image

De la ora 22.00, telespectatorii TVR îi vor putea urmări pe artiștii din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia, Armenia şi România disputându-și  cele zece locuri în finală alocate acestei a doua părți a competiției.

image

Ambele repetiții cu costume, desfășurate miercuri, au fost apreciate de cei care le-au urmărit, iar Cezar este încrezător și nerăbdător să cânte și pentru telespectatori. Vocea deosebită a artistului nostru, show-ul puternic al României, precum și piesa “It’s My Life” au făcut ca, la finalul repetiției țării noastre, jurnaliștii aflați în centrul de presă să aplaude prestația României. Noutatea pentru cei care au văzut repetiția din 15 mai a fost apariția celor patru dansatori, pictați complet cu roșu sau auriu.
Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17. Românii din țară nu vor putea să ofere puncte reprezentantului nostru, astfel că românii din diaspora, precum și străinii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care vor avea posibilitatea să ne voteze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.