Celentano are statuie in “Las Fierbinti”

Celentano (Adrian Văncică) face iar show in “Las Fierbinti”. Simpaticul betiv ajunge sa creada ca in sat i s-a ridicat statuie.

Totul pleaca de la faptul ca primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) anunta ca in sat se va dezveli bustul  unei personalitati. Doar ca Celentano este ferm convins ca statuia ii apartine, mai ales ca si Firicel (Cuzin Toma) vede o asemanare intre ei. Decis sa demonstreze ca statuia il reprezinta, Celentano isi lasa mustata si se prezinta la inaugurare. Ce surpriza de proportii va avea, telespectatorii Pro Tv vor descoperi joia aceasta, de la 20.30, intr-un nou episod “Las Fierbinti”.

Intre timp, Giani (Costi Dita) este vedeta in sat dupa ce apare la TV intr-o reclama. Mai mult, firma care l-a recrutat pentru un spot publicitar anunta ca va veni in sat pentru un casting, deoarece se cauta figuratie pentru un nou proiect. Giani se mandreste ca este vedeta si ii anunta pe toti ca se pot inscrie.

Marian Ralea isi face si el din nou aparitia in serialul de la Pro Tv. Haiosul sau persoanj este din nou descoperit, de data aceasta in podul unei case, de Aspirina (Mirela Oprisor), care se decide sa-l foloseasca pe post de momeala pentru a obtine o sacosa de mileuri de la Rapidoaica (Maia Morgenstern). Despre ce e vorba, fanii “Las Fierbinti” vor descoperi chiar joia aceasta, de la 20.30.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.