Cele mai tari petreceri se dau la „Serviti, va rog!”

Petrecere dupa petrecere dau vedetele vara aceasta in Mamaia in cel de-al cincilea sezon al emisiunii Serviti, va rog!, de la Pro Tv. Filmarile show-ului au inceput deja, iar invitatii, supravegheati cu biciul de Nea Marin, pun la cale in fiecare seara cate un party tematic asezonat din plin cu nastrusnicii.

image

Nu e petrecaret care sa nu fi incins vreodata ringul pe dansul pinguinului, insa cum petrec vedetele vara asta n-o mai face nimeni. Nea Marin le va pune sa ia lectii de dans chiar de la pinguinii de la Circo Aquatico Bellucci. Dupa ce invata pasii, vedetele vor iesi in strada, acompaniati de simpaticele animalute, ca sa atraga lumea in club.

image

Hip-hop, Hawaii, travesti, folclor, RnB, lambada  acestea sunt doar cateva dintre temele petrecerilor pe care invitatii trebuie sa le organizeze vara asta, la Serviti, va rog. Carui barbat ii place sa se deghizeze in femeie? Iata ca de data aceasta n-au avut de ales! Travesti  party ca la «Serviti, va rog!» n-a vazut Parisul! Cel mai incapatanat se va dovedi a fi Mihai Bobonete, o sa vedeti, cu el nu m-am inteles de nicio culoare, insa pana la urma tot ca mine iese. Cu tot cu colegii de la circul Bellucci, baietii se costumeaza in fete si fetele in baieti, ca sa iasa show de zile mari!, spune Nea Marin, maestrul de ceremonii.

image

Ritmuri fierbinti, entertaineri de prima clasa si cel mai tare maestru de ceremonii  asa ii asteapta vedetele Serviti, va rog! pe turisti la Mamaia, unde Nea Marin a dat startul petrecerilor de fite in cel de-al cincilea sezon al show-ului ce va fi difuzat vara aceasta la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.