Cea de-a 19-a editie a premiilor MTV EMA se desfasoara in acest an la Frankfurt

MTV se pregateste pentru o noua editie a premiilor MTV Europe Music Awards (EMA), unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale si, in acelasi timp, o mare petrecere la nivel mondial, cu cele mai neasteptate reprezentatii si aparitii pe scena, implicand artisti din toata lumea.

Si pentru ca in fiecare an show-ul este organizat in alta locatie, in 2012 premiile se vor decerna, intr-un cadru extravagant, la Frankfurt, oras in care festivitatea se intoarce dupa aproape 10 ani.

MTV Romania va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a editie, pentru care au inceput deja pregatirile in Germania. In curand vor fi anuntate si nominalizarile care le vor da emotii artistilor, inclusiv celor din Romania, care vor concura la categoria „Best Romanian Act”, la care, in ultimii doi ani, Inna si Alexandra Stan au obtinut cele mai multe voturi.

Castigatorul acestei sectiuni locale, in urma voturilor obtinute pe site-ul MTV, intra in competitia „Best European Act”, votarea avand loc din 15 octombrie, timp de o saptamana.
Si, in cele din urma, castigatorul sectiunilor continentale intra in actul final „Global Award”, pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.