Ce să nu facă în ziua nunţii. Elena Lasconi, Andreea Ibaka şi Irina Fodor le dau sfaturi mireselor

În preajma nunţii, mai toată lumea are o indicaţie preţioasă pentru viitorii miri. Patru vedete recomandă însă, pentru cei care au de gând să se căsătorească în curând, ce să NU facă în ziua nunţii, tocmai pentru a avea mai multe şanse să se bucure de una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor. Aceste sfaturi le vor prinde bine si mireselor care isi pot face nunta vedeta in cadrul noului show realizat de ProTv, “Patru nunti si-o provocare” , unde premiul pus la bataie este o luna de miere de cinci stele. Tinerele dornice sa intre in competitie trebuie sa acceseze formularul de inscriere, de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.

image

Elena Lasconi recunoaşte deschis: “Trebuie să ştiţi că sunt căsătorită a doua oară, iar la prima nuntă am respectat toate tradiţiile, iar relaţia nu a mers. Aşadar, cred că miresele ar trebui să se detaşeze puţin de toate superstiţiile, pentru că busuiocul, pantofii, rochia, dansul găinii, etc. nu garantează o căsnicie solidă, ci caracterul, comunicarea şi iubirea dintre parteneri”. Elena are câteva sfaturi practice pentru viitoarele mirese:

image

“Nu vă cumpăraţi cei mai incomozi pantofi din lume, chiar dacă ar fi pantofii Cenuşăresei. Nu vă puneţi un strat prea gros de fond de ten şi de pudră, doar ca să daţi bine în fotografii, pentru că veţi transpira şi o să iasă în evidenţă şi ridurile pe care nu le aveţi. Nu vă faceţi o trenă prea lungă, pentru că vă doriţi un dans al mirilor de neuitat pentru frumuseţea lui, nu pentru ridicolul apărut din cauză că mirele poate calca pe ea. Nu vă încorsetaţi prea tare pentru a evidenţia o talie de viespe pentru că o să mâncaţi şi probabil o să şi beţi ceva. Nu aţi vrea să aveţi vreun accident.

La randul lui, Daniel Nitoiu, corespondent al Stirilor ProTV are cateva sfaturi si pentru domni: “Pe ginerica il sfatuiesc să facă blat cu hoţii de mirese! Adică, să se înţeleagă cu ei să o fure înainte de miezul nopţii. De ce? Pentru că tradiţia spune că plăteşte naşu. În biserică, să o calce primul accidental pe picor pe mireasa, ca să îi arate cine va fi şeful în casă.“
image

Andreea Ibacka, frumoasa soţie a lui Cabral, are şi ea sfaturi preţioase pentru tinerii însurăţei, pe care le-a aflat din proprie experienţă. Aşa se face că Andreea le recomandă mireselor să nu facă foamea în ziua nunţii şi să nu-şi ţină la îndemână telefonul mobil: “Pentru că o să sune toată lumea pentru diferite indicaţii. În plus, le mai

spun mireselor să nu se vadă cu soţul până nu sunt gata aranjate şi îmbrăcate, pentru că tradiţia spune că acesta trebuie să vină acasă să te caute si să te găsească îmbrăcată în rochia de mireasă”, încheie aceasta.

La rândul ei, Irina, soţia lui Răzvan Fodor le recomandă mireselor să îşi ia schimburi la ele, pentru că de obicei mirii se cazează în locaţie: “M-am “batut” cu Răzvan pe aceeaşi pereche de bermude (a lui) pentru că nu aveam cu ce să mă îmbrac. El a ramas cu pantalonii de la costum şi tricoul lui, iar eu cu bermudele lui şi cămaşa de la costum”, îşi aminteşte amuzată Irina. “Oricât de tare s-ar baza pe sutienele de silicon sau pe accesorile de acest  gen”, mai spune irina, “să aleagă un sutien clasic, care să li se potrivească, pentru că au toate şansele să le alunece în rochia de mireasa exact când nu-şi doresc. Sunt ok pentru cateva ore, nu pentru o zi lungă, cum este cea a nunţii. ”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.