Ce părerere are Andie McDowell despre propriul ei păr grizonant

andie mcdowell

Andie MacDowell a întâmpinat rezistență din partea managerilor când i-a anunțat că nu vrea să-și mai vopsească părul.

Andie MacDowell a apărut recent pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes, cu părul cărunt, actrița optând pentru un look natural în pandemie.

Vedeta în vârstă de 63 de ani a povestit într-un interviu pentru Vogue: „Managerii mei mi-au spus: Nu e momentul pentru asta.”

Însă Andie a explicat că era ceva ce își dorea demult să facă.

„În carantină, pentru că am avut mult timp liber, am devenit obsedată de Jack Martin, care se ocupa de părul lui Jane Fonda. Am arătat acele poze multor oameni si le-am spus: Vreau să fac asta”, și-a amintit ea. Apoi „am primit un job și „foarte repede a trebuit să mă hotărăsc ce vreau să fac”.

Iar Andie a decis să spună adio părului vopsit.

„Le-am spus: Cred că vă înșelați, voi fi mai puternică în momentul în care mă voi accepta așa cum sunt acum. Este timpul, pentru că peste doi ani voi avea 65 de ani. Dacă nu o voi face acum, nu voi mai avea șansa să mă bucur de părul grizonat. Întotdeauna mi-am dorit să-mi port părul grizonat când va veni momentul!”, a explicat ea.

„Cumva mă simt mai tânără pentru că arat mai natural. Nu încerc să ascund ceva”, a mai spus ea. „Cred că este o mișcare puternică și asta le-am tot explicat managerilor mei. Este exact ceea ce trebuie să fac aici, acum.”

„La început am fost atât de precaută. Dar, odată ce am făcut-o, mi-a fost atât de clar că instinctele mele au fost corecte pentru că nu m-am simțit niciodată mai puternică”, a încheiat Andie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.