Catinca Roman recunoaşte că a fost tocilară

catinca roman (1) Catinca Roman a gătit alături de Nicolai Tand în prima ediție din acest sezon al emisiunii „Star Chef”, difuzată de Antena Stars.

Catinca recunoaște că, în adolescență, era o fire retrasă și timidă, tocmai de aceea nu se poate lăuda că a făcut lucruri nesăbuite.

„Nu am făcut nebunii când am fost adolescentă, pentru că eram o tocilară”, declară ea cu sinceritate. Invitata mai spune că s-a întâlnit cu un fost coleg de liceu care și-a amintit despre ea că, în pauze, nu ieșea niciodată din clasă, ci stătea și citea sau făcea teme.

„Sunt o fostă timidă și o fostă introvertită”, mai dezvăluie Catinca Roman. „Am lucrat la chestia asta foarte mult, am și făcut o terapie la un moment dat”, continuă ea.

Întrebată care este modalitatea prin care își menține greutatea constantă, Catinca spune că a descoperit o dietă minune: cumpătarea. A învățat că poate să mănânce tot ceea ce își dorește, având însă grijă la cantitate. În plus, face sport și chiar are de gând să se înscrie la un maraton.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.