Categoriile VIP, 1 si 2 pentru cele cinci reprezentatii Disney Live!-Mickey’s Magic Show, aproape de SOLD-OUT

Superproductia Disney Live! – Mickey’s Magic Show va sosi in premiera la Bucuresti iarna aceasta, biletele din categoriile VIP1 si 2 pentru toate cele cinci reprezentatii fiind epuizate aproape in totalitate. Spectacolul va aduce pentru prima data la Bucuresti cele mai iubite personaje din lumea Disney, printre care Mickey MouseMinnie MouseDonaldGoofieAlba ca ZapadaCenusareasa, si va avea loc in perioada 13 – 17 februarie la Sala Palatului.

Inca de la punerea in vanzare a biletelor, Mickey’s Magic Show a inregistrat cereri record din intreaga tara, biletele din categoriile VIP, 1 si 2 fiind epuizate aproape in totalitate. „Spectacolul Disney Live! – Mickey’s Magic Show este un vis devenit realitate pentru foarte multi dintre noi. Faptul ca la Bucuresti se vor afla pentru prima data personaje celebre din filmele Disney este o noutate absoluta pentru piata de live entertainment din Romania. Momentele de magie impresionante, decorurile fabuloase si costumele desprinse din filme sunt doar cateva dintre elementele esentiale ale show-ului”, a declarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

 

Cele cinci reprezentatii Disney Live! – Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie, dupa cum urmeaza: miercuri (13 februarie) ora 19.00; joi (14 februarie) ora 19.00; vineri (15 februarie) ora 19.00; sambata (16 februarie) ora 11.00; duminica (17 februarie) ora 11.00.

 

Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 64 de lei.

 # # #

 

Despre Feld Entertainment

 

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sase continente si includ Ringling Bros. si Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

# # #

 

Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

 

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.