Cătălina Ponor se căsătoreşte cu „Vlad Ţepeş” dă România

cătălina ponor

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor (34 de ani) se va căsători în curând, cu actorul și regizorul Bogdan Jianu, supranumit ”Vlad Țepeș”, pentru contribuția sa în filmele cu caracter istoric.

Potrivit sportbull.ro, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au depus deja actele pentru cununia civilă, la Constanța, astfel că fericitul eveniment se va produce în perioada următoare, cel mai probabil în a doua jumătate a lunii iunie, conform Ziare.com.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ patru ani și sunt logodiți din vara anului 2020, oficializarea relației fiind împiedicată până acum, de restricțiile legate de pandemia de coronavirus.

Bogdan Jianu are o prezență discretă în showbiz-ul românesc, despre actorul și regizorul de 52 de ani știindu-se că a divorțat de cântăreața Julia Chelaru (fostă membră a trupei Exotic), punând capăt unei relații îndelungate, de 16 ani.

Cătălina Ponor s-a retras în anul 2017 din gimnastică, având în palmares trei medalii de aur, una de argint și una de bronz, la Jocurile Olimpice, plus alte trei medalii de argint și două de bronz, la Mondiale, și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz, la Europene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.