Cătălin Neamţu este anesteziat cu spray paralizant in „Spitalul de demenţă”

Relu (Lucian Ghimişi) şi Mitică (Cătălin Neamţu), grav răniţi de vânătorii care s-au încăierat din cauza soţiei doctorului Ciupercă (Claudiu Maier), ajung pe aceeaşi masă de operaţie pentru a fi salvaţi. Totul se întâmplă în episodul de mâine al serialului Spitalul de demenţă, difuzat de ProTv de la 21.30.

image

Aflată într-un mare impas, pentru că nu există anestezic, echipa din sala de operaţii este salvată de asistenta Coca (Aniela Petreanu), care-şi pune la băiate spray-ul paralizant şi îl anesteziază fără să stea prea mult pe gânduri pe Mitică. Peripeţiile din sala de operaţii nu se opresc însă aici, iar telespectatorii ProTv le vor putea savura mâine seară, de la 21.30, la ProTv.

image

În tot acest timp, lupta pentru şefia Spitalului de demenţă capătă accente din ce în ce mai dure. Doctorul Ciupercă şi Luminiţa Sfârlă (Cătălina Grama – Jojo) ajung să se încaiere, iar ameninţările şi bătăile par a pândi toţi candidaţii. Pe lângă problemele de la serviciu, Călin Ciupercă trebuie să scape cu viaţă din mâinile soţiei sale, Lili Stripu (Andreea Doinea).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.