Catalin Maruta, contorsionist precum Zlata. Pentru un calendar 2013

Pentru ca in fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna, Catalin Maruta deschide seria Celor 7 Minuni ale lui Maruta, nici anul acesta prezentatorul ”Happy Hour” nu se abate de la aceasta traditie. Maruta lanseaza un calendar spectaculos cu pozitii de contorsionist… care ii apartin. Vedeta Pro Tv a decis ca e momentul sa ii arate Zlatei, celebra contorsionista, care de altfel i-a fost invitata in emisiune, ca si el se poate contorsiona si poate scoate un calendar cum altul nu-i.

Cand Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, a venit a doua oara la ”Happy Hour”, i-a facut cadou lui Maruta un calendar pe anul 2013 cu fotografii cu ea. Maruta a incercat atunci sa reproduca niste pozitii chiar in direct, cu ajutorul lui Vlad din bandul emisiunii, dar nu i-a prea iesit. A promis insa atunci ca se va antrena pana va reusi.Iata asadar ca minunea s-a produs: Maruta reuseste sa pozeze la fel ca Zlata, cu piciorul dupa gat si coloana indoita la 90 de grade.

Sedinta foto a fost un pic… trucata, dar rezultatul este unul spectaculos, iar telespectatorii vor putea vedea cum arata calendarul, dar si imagini din culisele realizarii lui in editia de luni, 17 decembrie, de la 17.30. Sedinta foto a fost prin urmare un show, iar Maruta si ajutoarele lui s-au contorsionat si s-au distrat pana ce le-au iesit 12 pozitii corespunzatoare celor 12 luni.

Mai mult decat atat, Zlata insasi l-a incurajat pe Catalin Maruta cand a  auzit ce vrea sa faca si i-a trimis chiar si un mesaj video prin care ii declara cat de surprinsa este ca a reusit si el sa ajunga la asemenea performante.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.