Catalin Maruta i-a furat masina lui Ionita din Clejani

Surprizele se tin lant pentru Ionita din Clejani, de ziua lui. Dupa ce Viorica s-a transformat in Marilyn Monroe de Clejani pentru a-i ura “la multi ani”, echipa “Happy Hour” a mai nascocit un plan pentru a-l sarbatori pe artist cum se cuvine: i-a intins o cursa chiar in aceasta dimineata, complice fiind nimeni alta decat sotia sa.

O echipa de muncitori s-a oprit in fata casei lui Ionita, si-a depozitat materialele pe gardul sau si, mai mult, a intins masa pe un ziar, chiar pe capota masinii sarbatoritului. Totul a culminat cu momentul in care Catalin Maruta i-a furat masina lui Ionita de sub nasul sau. Scandalul care s-a iscat aproape ca l-a lasat fara glas pe sarbatorit, care nu a banuit nici un moment ca este victima unei farse marca „Happy Hour”.

Cat de tare s-a enervat Ionita din Clejani, cum a impartit cuvinte grele in stanga si-n dreapta, de ce s-a urcat Viorica pe gardul casei, dar si ce metoda au gasit cei doi pentru a scapa de muncitorii nedoriti, aflati in editia “Happy Hour” de azi. Ionita si Viorica din Clejani se vor afla diseara, de la 17.45, in platoul lui Maruta, la Pro TV, iar surprizele pentru sarbatorit nu se opresc aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.