Cătălin Botezatu: Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați

cătălin botezatu

Cătălin Botezatu a venit cu primele declarații cu privire la relația cu un bărbat. Cunoscutul creator de modă a dorit să clarifice care sunt preferințele sale. Cătălin Botezatu a povestit că nu a dus lipsă de variate experiențe de-a lungul vieții sale.

Cătălin Botezatu a povestit că nu a dus lipsă de variate experiențe de-a lungul vieții sale, iubindu-se cu foarte multe femei. Designer-ul a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut, totodată menționând și faptul că unele dintre acestea erau și cu femei celebre.

Asumat și responsabil, acesta nu a ezitat să clarifice zvonurile cu privire la orientarea sa, făcând referire la multitudinea de zvonuri cu privire la fostele sale iubiri. Creatorul de modă a afirmat că nu s-a simțit niciodată deranjat că mai multe guri afirmau că acesta preferă și bărbații.

Ba mai mult, a ținut să vină cu o replică la adresa celor care au lansat zvonuri false, susținând că s-a iubit cu sute de femei până acum.

Designerul a afirmat că într-adevăr, îi plac femeile mai tinere decât el dar și faptul că a avut parte de experiențe memorabile, în care au fost implicați și alți bărbați.

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o.

Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit impact.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.