Carmen Tănase a hrănit pisicile abandonate din Grecia

Carmen Tănase a hrănit toate animalele abandonate care i-au ieșit în cale în Grecia.

Pe lângă frumusețile Greciei, Carmen Tănase a fost emoționată de numărul mare de pisici abandonate de pe străzile acestei țări minunate. Fiind o iubitoare de animale, actrița nu a rezistat tentației de a hrăni fiecare felină ce i-a ieșit în cale. Cea care i-a fost parteneră în demersul său a fost Cristina Țopescu și aceasta recunoscând, la rândul ei, că iubește toate animalele din lume, fără excepție.

Cele două doamne și-au întrebat gazda unde găsesc magazine cu hrană pentru animale, dar, până să le descopere, nu au ezitat să hrănească simpaticele viețuitoare din propria lor mâncare.

”Da, vreau să știu unde găsesc un magazin cu hrană de animale. Sunt foarte, foarte multe animale abandonate pe străzile din Grecia. Și când am fost în Peraia am hrănit toate pisicile care mi-au ieșit în cale. Culmea, chiar și cele care erau pe lângă taverne erau tare înfometate”, a povestit Carmen Tănase în timpul filmărilor de la ”Aventură cu 4 stele” de la Antena 1.

Dragostea pe care Carmen Tănase o poartă animalelor nu este pentru nimeni un secret. Ea însăși a recunoscut că, dacă nu ar fi ajuns actriță, i-ar fi plăcut tare mult să fie medic veterinar.

”Aș fi fost medic veterinar. Cel mai sărac medic veterinar, pentru că făceam munca asta din pasiune”, spune Carmen Tănase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.