Carmen Trandafir, despre fiica ei la „Povestiri de noapte”

Carmen Trandafir a absentat o perioada indelungata din viata muzicala, timp in care a devenit mama unei fetite superbe in varsta de 3 ani, Ana.

In aceasta seara, de la ora 22.00, ACASA, la “Povestiri de noapte”, Carmen povesteste despre experienta de mama a micutei Ana care, la nici trei anisori, stie versurile multor piese, cunoaste toate planetele si poate insira notele muzicale pe portativ. „Dumnezeu mi-a daruit un copil exact cand am fost pregatita„, spune artista.

Daca inceputul a fost unul greu, cu multe momente de panica, acum Carmen este convinsa ca aici este locul ei, este fericita ca este mama si spune ca nu ar parasi Romania, locul unde se simte acasa:

Sunt implinita, simt implinirea aceea pe care o simti cand ai copilul. E greu, dar e cea mai frumoasa greutate, este o responsabilitate enorma insa Ana e un copil dragalas, cuminte, minunat”, marturiseste cantareata reporterului “Povestirilor de noapte”.

Chiar daca este una dintre cantaretele de muzica usoara din vechea garda, Carmen Trandafir a ramas aceeasi femeie tanara, cu aceeasi voce inconfundabila. Timpul parca nici nu a trecut peste ea, iar secretul tineretii este cu siguranta fetita ei, Ana.
Dupa ce a stat o perioada departe de lumina reflectoarelor, artista se gandeste tot mai mult sa se intoarca in studio pentru a inregistra un album caritabil pentru victimele tsunamiului din Japonia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.