Care sunt cei mai importanti pasi pentru a obtine fisa medicala pentru permis?

In secolul vitezei, totul ar trebui sa se desfasoare in ritm alert, inclusiv procedurile birocratice care au ca scop obtinerea anumitor documente sau atestate. Daca pana acum stateai ore in sir la coada pentru a obtine actele necesare care te ajuta sa intri in posesia permisului de conducere, astazi lucrurile s-au schimbat in acest sens.

fisa medicala permis

La clinica medicala Standard Med obtii fisa medicala permis in mai putin de o ora si jumatate. Mai mult decat atat, exista doar trei pasi simpli pe care trebuie sa ii efectuezi pentru a te bucura de documentul de care ai nevoie pentru a obtine permisul de conducere.

Iata ce trebuie sa faci:

1. Intra pe site-ul www.fisamedicala.info! Aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine fisa medicala pentru permis. Astfel, vei fi la curent cu toate documentele pe care trebuie sa le ai in ziua programarii si vei afla detalii despre controalele medicale care urmeaza a fi efectuate.

2. Stabileste o programare! Poti face asta fie prin telefon, la numarul 0722 435 435, fie direct pe site, la sectiunea „Tarife si Programari”. De asemenea, daca ai neclaritati cu privire la procedura de obtinerea a fisei medicale sau daca iti doresti sa afli informatii suplimentare, poti suna din nou la numarul afisat pe site-ul oficial al clinicii Standard Med.

3. Vino la clinica cu toate actele! In ziua programarii, este foarte important sa ai toate actele pregatite, astfel incat sa efectuezi rapid si simplu controlul medical. Aici vei completa formulare si vei trece pe la fiecare medic prin rotatie pentru a te asigura ca esti apt pentru condus.

Iata de ce acte vei avea nevoie in ziua stabilita:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare, daca urmezi cursurile scolii de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat faptul ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa medicala permis la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– In cazul bolnavilor de diabet, este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

De asemenea, daca ai probleme cu vederea si porti ochelari, va trebui sa ii aduci cu tine in ziua controlului.

Dupa cum vezi, pentru suma de 135 de Lei, vei putea obtine mai usor fisa medicala pentru permis la Standard Med. Daca acest interval este depasit de catre medicii specialisti, clinica se angajeaza sa iti restituie jumatate din suma platita.

Fisa medicala permis este valabila pe tot teritoriul tarii si are o valabilitate de 6 luni. Astfel, datorita specialistilor din cadrul clinicii Standard Med, vei uita de tot ce inseamna stat la cozi si timp pierdut si te vei bucura de normalitate si servicii ireprosabile, intotdeauna in favoarea clientului. Fa-ti o programare chiar acum sau recomanda unui prieten aceste servicii pentru a obtine actele de care ai nevoie in cel mai scurt timp si cu un minimum de efort.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.