Carcotasul Toni s-a accidentat la filmari

Carcotasul Toni.Toni Tecuceanu, carcotasul cu greutate de la Cronica, s-a accidentat la picior in timp ce filma o sceneta si s-a ales cu o entorsa de ligamente.

Am facut o miscare gresita cu piciorul drept. Am indoit genunchiul putin intr-o parte si am simtit ca ma sageteaza ceva. Cand am pus piciorul jos, a inceput sa ma doara. Dupa vreo doua zile, durerea m-a lasat, dar am fost la medic si, pentru a nu intampina complicatii, mi-a pus o atela ghipsata, pe care trebuie sa o tin in jur de 12 zile”, povesteste Toni incidentul.

Carcotasul este de parere ca nu neatentia a fost cauza acestui accident, ci faptul ca nu a facut exercitii de incalzire inainte de filmare.

Pe cand era Dezbracatu’ student la actorie, a venit un profesor italian care a spus ca actorii romani sunt singurii care nu se incalzesc inainte de a intra pe scena. Daca aveam mai mult antrenament si ma incalzeam, cu siguranta nu mi s-ar fi intamplat acest accident”, marturiseste Toni.

Carcotasul spune ca a invatat din greseli si ca data viitoare va tine cont de sfaturile specialistilor si va face treaba ca la carte.

O sa citesc rolul mai bine inainte si o sa repet miscarile pe care le voi face la filmare”, concluzioneaza actorul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.