Carcotasii sunt de Craciun la Prima TV

Miercuri, 26 decembrie, „Cronica” va avea o editie speciala, care va marca finalul acestui sezon de carcoteli.

Gainusa, Dezbracatu’ si colegii lor vor petrece alaturi de telespectatori a doua zi de Craciun. La fel si Bebelusele care se vor transforma in Craciunite dansatoare. Si colindatorii de la Jukebox vor fi prezenti, gata sa va cante si sa va incante cu cele mai frumoase melodii de sarbatori.

Veti afla si ce v-au pregatit alesii pentru anul viitor. Carcotasii au reusit sa faca rost de proiectele de lege pe care le va initia domnul mare parlamentar Jiji in Comisia Juridica. Daca vreti sa vedeti despre ce este vorba, nu pierdeti „Cronica” de miercuri seara.

Si tot atunci, aflati cand vine exact Apocalipsa de la specialistul apocalipsolog Einstain Caramida-Bulumac. Nu vor lipsi nici surprizele pregatite de Mosii Carcotasi si nici rubricile consacrate precum “Top Rusinica”, “Binterviu”, “Cronicutza Culturala” sau materialul realizat de Dezbracatu’.

Toate acestea asezonate cu piftie, jumari, carnati pentru colegi si frati,  tuica si vin fiert. Asta pentru prezentatori. Nu si pentru Bebeluse, pentru ca daca vor bea alcool s-ar putea sa nu le mai iasa dansurile. Asadar, daca vreti sa vedeti o editie de sarbatoare, nu ratati “Cronica Carcotasilor”, a doua zi de Craciun, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.