Carcotasii fac din politichie o adevarata comedie, la Prima TV

Saptamana aceasta, la “Cronica Carcotasilor”, Ratache Macelaru desluseste intortocheata politica romanesca si explica cum e cu ciolanul, domnule.

Maestrul Rodan Dumitrescu Borhot, decan al Scolii Superioare de Prelucratori prin Aschiere “Constantin din Husi”, prieten de ciopleala cu Constantin Brancusi, va lamureste cum trebuia realizata statuia lui Traian cu lupoaica.

Dezbracatu’ si Misu se intrec in mustati. Castigator iese Mistretzu’ , care-si foloseste podoaba faciala pentru a o pescui pe Oana.

La “Cronicutza Culturala”, vedeti care este moda in instanta. Pentru ca hainele cu pricina nu sunt deloc adaptate vremurilor actuale, Carcotasii fac cateva propuneri, dotate cu buzunare largi, mari si incapatoare.

Si pentru ca veni vorba de instanta, acolo unde sunt probleme juridice, este negresit si domnul Gelu Mititelu, avocat da’ mardeli familiale, flagrante in reluare, martori mincinosi si mita la CEDO. Acesta vine la “Cronica” sa lamureasca situatia in cazul mascatilor care au gresit adresa si au spart usa unde nu trebuia.

Gogaie s-a hotarat sa voteze. Cu cine? Cu castigatorul, adica cel care numara voturile. Pentru candidatii aflati in foame de voturi, Misu si Dezbracatu’ au cateva sugestii de cantece populare, precum marele hit prezidential “Asa beu oamenii buni”, “In gradina lui Ion”, slagarul candidatilor PSD, “Omul bun si pomul copt”, pentru PDL, “Noi suntem romani”, cantecul preferat al machidonilor, “Sanie cu zurgalai”, imnul PRM, si “Trec tiganii, trec”, imnul de campanie pentru Primaria sectorului 5.

Care este noul program al emisiunilor de baza de la Antene, cine se dedubleaza la “Binterviu”, cum arata “Topul Rusinica” si ce melodie canta Smiley la final – toate, la “Cronica Carcotasilor” miercuri, 9 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.