Carcotasii au acordat bursele „Toni Tecuceanu”

In memoria colegului Toni Tecuceanu, Carcotasii de la Prima TV au anuntat ca, incepand din acest an, vor oferi bursa “Toni Tecuceanu”.

Numarul celor care s-au inscris in cursa pentru aceasta bursa a fost mare, insa nu toti indeplineau conditiile necesare. La casting au participat 50 de candidati, toti studenti in anul I la Facultatea de Actorie, veniti din toata tara.

Actrita Maia Morgenstern, regizorul Florin Serban si carcotasii Serban Huidu, Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’ au fost placut impresionati de reprezentatiile tinerilor.

Desi initial era vorba de o singura bursa, membrii juriului au decis sa aleaga doi castigatori, carora Carcotasii de la Prima TV le vor oferi lunar o suma de bani, pana la finalizarea studiilor.

Ne dorim sa incurajam actul artistic si tinerii talentati. De foarte multe ori talentul ramane pe planul doi, in momentul in care nu ai bani nici sa treci strada. Nu este o suma foarte mare, nu ii angajam, dar sunt niste bani indestulatori pentru un student. Am vrut sa dam o singura bursa, dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa acordam doua burse”, a concluzionat Serban Huidu.

Castigatoarele sunt Ioana Cheregi si Alexandra Roatis, studente in anul I la Actorie.

3 thoughts on “Carcotasii au acordat bursele „Toni Tecuceanu”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.