Caravana “Romanii au talent” a adunat la Iasi cele mai tari talente moldovenesti

Marti, 3 septembrie, caravana “Romanii au talent” a trecut Carpatii si s-a oprit la Iasi, in cea de-a treia locatie a preselectiilor din acest sezon. Dupa banateni si ardeleni, moldoveni de toate varstele au navalit la Hotel Unirea, pregatiti sa raspunda la “apelul talentelor” lansat de Smiley: “Prin porunca domneasca, plaiesii Moldovei sunt chemati sa dea socoteala”.

image

Dupa Narcis Iustin Ianau si Gabriela Artene, care au impresionat prin vocile lor extraordinare in sezoanele trecute ale show-ului, Iasi-ul a aratat ca mai are multe de oferit in materie de talent. De la trei pana la aproape optzeci de ani, moldovenii au demonstrat ca au pofta de spectacol si talent cu carul.

image

La preselectii a cantat fanfara, au dansat majoretele, au rasunat acorduri populare romanesti, rusesti si indiene, s-a pictat chiar si cu ketchup si mustar. Numere de magie, parkour, beatbox, dresura si hair-styling  au completat peisajul plin ochi de talente.

image

De la preselectii nu puteau sa lipseasca simpaticii prezentatori Pavel Bartos si Smiley. Acestia  au incercat sa prinda accentul concurentilor si sa stea de vorba cu ei “in dulcele grai moldovinesc”.

image

Moldovenii alesi in urma preselectiilor vor merge mai departe in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, precum si  in cea pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. Acestia vor urca pe scena in show-urile “Romanii au talent” din weekend, in fata juriului alcatuit din Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre.

Sambata, 7 septembrie, si duminica, 8 septembrie, de la orele 12.00 si 19.00, iesenii sunt invitati la “Casa de Cultura a Studentilor” sa ii vada in direct pe viitorii “eroi’ ai divertismentului romanesc. Intrarea la spectacole este libera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.