Cabral si Andreea: „Puiul cu lamaie ne-a impacat dupa ce ne-am certat ca chiorii”

Pana la premiera de luni, 9 septembrie, a emisiunii lor de la ACASA, Cabral si Andreea au adus Casa Ibacka la Alarma Pro FM. Curiosi sa afle cum de nu se plictisesc unul de altul stand atat de mult impreuna, dar si cum se vor desfasura ostilitatile, Dj-ii ProFM Gicu si Nicolai au asistat la o adevarata infruntare.

image

Astfel Cabral a povestit ca da, nu e usor, si crede ca „sefii nostri s-au gandit ca asta negru e inca prea tonic, dupa atita ani de casnicie si atata munca. Parca e inca in viata, uite are puls, misca ochii, deci hai sa ii bagam beleaua pe cap de tot”. Tot el e convins ca, ” o data cu aceasta emisiune, saptamana va incepe bine de luni, pe hlizeala pentru ceilalti, pe plans si panica pentru mine, mai ales ca e un sitcom fara script. Adica avem tema zilei, iar noi si invitatii nostri vom dezbate, asa, sa sune elegant, problemele familiei in 2013.”

image

Dar ca lucrurile sa fie clare, matinalii ProFM au vrut sa testeze soliditatea cuplului si au pregatit un test pentru Andreea si Cabral. Intrebarile au vizat ideea de cat de bine se cunosc, asa ca amandoi au trebuit sa raspunda in scris la: data cand s-au intalnit prima oara, ce mancare si melodie prefera celalalt, cine si ce sarcini indeplineste in cuplu, ultimul cadou primit si cine face piata.

image

Rezultatul a fost bulversant pentru toti  cei implicati, iar testul s-a dovedit si un mar al discordiei care a dat nastere la alte discutii. Daca Andreea a raspuns corect intrebarilor care il vizau pe Cabral, situatia nu a stat la fel invers. In plus, nu au cazut de acord asupra datei cand s-au cunoscut, ci doar asupra anului.

image

Singurul moment de conciliere a fost cand Andreea a spus ca mancarea preferata a lui Cabral este puiul cu lamaie, iar acesta a povestit ca este atat de bun puiul cu lamaie facut de ea.”Sa va povestesc faptul ca noi la un moment dat ne-am despartit, ne-am certat ca chiorii. Si faza e in felul urmator: dupa vreo doua luni

de despartire nu am mai putut. Am pus mana pe telefon si i-am zis ca stiu ca suntem despartiti, dar, te rog, nu faci si tu un pui cu lamaie?”

Spre finalul emisiunii, cei doi invitati au vorbit si despre ce nu are voie sa faca celalalt, dar totusi face. Cabral s-a plans ca e intrerupt de sotia sa tot timpul cand vrea sa vorbeasca, iar ea e deranjata ca el face ochii girofar asa pe strada. Crede ca se uita subtil si „cand ii atrag atentia, oricum nu recunoaste, dar daca e constrans spune ca se uita ca sa faca o comparatie si sa isi dea seama cat de minunata e sotia lui”, a incheiat Andreea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.