Cabral si Andreea, despre aventura americana

• Un nou sezon “Weekend cu Monica Dascalu”, la ProTv International

Din acest weekend, Monica Dascalu revine la ProTv International cu un nou sezon al emisiunii sale, unda va avea invitate cele mai indragite vedete, special pentru romanii din afara tarii. La“Weekend cu Monica Dascalu” de sambata si duminica, de la ora 17.30, telespectatorii ii vor cunoaste mai indeaproape pe protagonistii din “Pariu din viata”, mai exact pe Sore, Rafael, Dima si Alesia, urmand ca a doua zi sa se distreze alaturi de cuplul Cabral si Andreea Ibacka.

Am asteptat cu entuziasm noul sezon „Weekend cu Monica Dascalu”, fiindcă de fiecare data invitatii mă surprind cu evenimentele frumoase pe care le trăiesc. Nici primele editii nu fac exceptie de la regula. Voi avea bucuria sa-i cunosc pe protagonistii din serialul „Pariu cu viata”, serial de care m-am îndrăgostit la prima vedere datorită talentului pe care îl au acesti tineri din LaLa Band. Iar impreuna cu Cabral si Andreea stiu ca vom avea o editie foarte vesela, dar si plina de informatii, pentru ca imi vor povesti aventurile prin care au trecut in recenta lor vacanta din America”, declara Monica.

Așadar ea promite un sezon interesant la ProTv International, cu personaje care au multe de arătat, dar si cu informații despre comunități de romani de peste tot. “Va invit la fiecare sfarsit de saptamana sa fiti alături de mine, sa descoperim împreuna universul vedetelor voastre preferate”, incheie Monica.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.