Cabral, DJ Project & Adela, trupa ZERO – doar cativa dintre invitatii de pe litoral ai Pro FM

Studioul ProFM, construit special la mare in fata Casinoului din Mamaia, a inceput deja sa adune cei mai in voga artisti, care sint alaturi de DJ-ii ProFM in toate trasmisiunile live de pe litoral.

Ascultatorilor ProFM care nu rateaza interventiile DJ-ilor detasati pe nisip li se vor alatura si telespectatorii MTV, care vor putea vedea din acest weekend ce nebunii face VJ-ita MTV Oana Tache alaturi de colegii din ProFM, ce interviuri speciale realizeaza cu totii si de ce in aceasta vara ProFM legalizeaza distractia la cote maxime.

In fiecare sambata de la ora 16.00, “ProFM baga mare Powered MTV” vine cu surprize si noutati in fiecare weekend. Pe 30 iunie, in prima editie, telespectatorii MTV vor putea vedea interviuri cu DJ Emil Lassaria, Daniel Max Dragomir (Vocea Romaniei), Cabral, DJ Dony, Trupa ZERO, DJ Project & Adela si DJ Moon Sound, aflati pe litoral cu concerte sau la distractie. Oana Tache le va arata tuturor cum se pot da cu schiurile de iarna pe plaja, cum se face surf cu “rechinii” si reuseste chiar si lucruri paranormale (se lipesc diverse obiecte de ea, se teleporteaza intr-o alta lume).

Cabral profita de ocazie si isi face reclama la raţa special pregatita pentru Cursa de raţe de pe Dambovita din data de 8 iulie, iar cei care vor sa afle ce mai fac ratele care au calatorit si ele la mare nu trebuie sa rateze aceasta ocazie, pentru ca vor vedea si imagini fierbinti sub dus. Din aceasta nebunie nu vor lipsi nici baletul lui Edi Stancu si nici partide de fotbal pe plaja cu Gustavo Lima.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.