Cabral e vocea lui CRBL la ProFM

Nici CRBL nu a scapat de binecunoscutele pauze vocale pe care artistii sint obligati sa le ia pentru a-si proteja corzile vocale. Zilele trecute, in urma unui control, CRBL a fost sfatuit de medic sa faca o astfel de pauza, absolut necesara, timp de citeva zile. Acest lucru nu ar fi fost atit de complicat pentru el, daca nu se afla si in postura de DJ la ProFM. Insa cum ascultatorii ProFM s-au obisnuit deja sa-l auda seara de la 19.00 la 21.00, CRBL a trebuit sa gaseasca o solutie pentru ca cineva sa il inlocuiasca, sau mai bine zis sa ii inlocuieasca vocea, pentru ca el va asigura emisia din studio, la butoane.

Ascultatorii ProFM care vor fi pe receptie in aceasta seara vor avea o surpriza: in locul artistului, la microfonul din studio va fi nimeni altul decit Cabral, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, ACASA, care promite ca timp de ora va profita la maximum de situatie si va face o nebunie de emisiune, spontana si amuzanta in stilul caracteristic.

CRBL povesteste ca s-a gindit imediat la Cabral pe post de inlocuitor pentru ca si el, la rindul lui, a facut un gest spontan in emisiunea “Povestiri de noapte”. Invitat in urma cu ceva timp, artistul a facut o schema de breakdance, insa dupa o miscare gresita aproape a cazut in cap in direct, oprindu-se in decor. Asa ca dupa un astfel de show “inspirat”, e rindul lui Cabral sa ii intoarce serviciul de a distra audienta, de data aceasta la ProFM, alaturi de CRBL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.