Cabral pleaca sa cucereasca America

• Cabral si echipa ProTv International participa la Campionatul Romanesc de Fotbal din Las Vegas
• Prezentatorul “Povestirilor de noapte” va merge astfel pentru prima data in America

Inceputul lunii octombrie aduce romanilor din America, dar si telespectatorilor ProTv International un eveniment de amploare. Aflat la cea de-a 11 editie, Campionatul Romanesc de Fotbal din Las Vegas (Romanian Soccer Festival Las Vegas) se va desfasura pe 8 si 9 octombrie si va aduna pe terenul de fotbal mai multe echipe romanesti, printre care Las Vegas, Toronto, Sacramento, Portland, San Francisco, Los Angeles, Washington.

Fara indoiala cel mai tare eveniment sportiv al comunitatii romanesti din America, Campionatul va beneficia atit de parteneriat media cu ProTv International, dar si de un maestru de ceremonii pe masura fortelor desfasurate. Cabral va insoti echipa ProTv International la Las Vegas, unde va da deschiderea oficiala a turneului si va inmina medaliile echipei cistigatoare, impreuna cu Consulul General al Romaniei la Los Angeles, Catalin Ghenea. Nu in ultimul rind, Cabral va realiza, alaturi de echipa ProTv International o serie de reportaje cu romani de succes din comunitate.

“N-am mai fost in State, dorinta de a merge acolo a fost tot timpul prezenta dar… latenta. Au aparut tot timpul alte treburi de facut si mi-am tot spus ca e timp. Se pare ca de data asta chiar e timpul! Partea si mai frumoasa este ca merg impreuna cu colegii de la ProTv International si am ocazia sa cunosc multi dintre romanii stabiliti in America. De la intalnirile cu comunitatile de romani din alte tari am amintiri superbe – de exemplu, o alta intalnire pusa la cale de ProTv International a fost cea cu diaspora din Israel. Asa ca… premisele sunt perfecte, declara prezentatorul “Povestirilor de noapte”.

Turneul de fotbal din America, devenit deja traditie, este organizat de Ovidiu Ene, presendintele Rapid Las Vegas, care este si echipa gazda a turneului in care activeaza ca membru onorific Rica Raducanu.

Cei doritori sa afle mai multe informatii pot accesa website: www.rapidlasvegas.com, pot suna la numerele 1-702-219-6378 (Ovidiu Ene) sau 1-702-275-5504 (Catalin Nistor) sau pot scrie pe adresa ovidiulasvegas@msn.com.

One thought on “Cabral pleaca sa cucereasca America

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.