Bursucu o face pe Laura Belecciu sa izbucnasca in lacrimi la Cireasa de pe tort

În ediţia din 9 mai, în urma unui conflict dintre invitaţi, Bursucu’ abandonează lavaliera şi părăseşte emisiunea în toiul cinei. Ieşirea furtunoasă a coregrafului o afectează peste măsură pe Laura Belecciu, gazda ediţiei, care se ridică de la masă cu ochii în lacrimi, lăsându-şi invitaţii singuri şi nedumeriţi.

image

După Alina Crişan, Marius Coandă, Viorica Macovei şi Bursucu’, pe 9 mai este rândul Laurei Belecciu să demonstreze că poate fi o “Gazdă Perfectă”. “Cred că mâncărurile mele au fost prea sofisticate pentru gusturile lor”, spune vedeta matinalului de la Prima TV, care s-a străduit să le ofere celor patru musafiri o seară memorabilă.   

“Eram foarte obosită, după o săptămână în care mă trezisem la 4 dimineaţa. Vineri seara, după o zi întreagă în bucătărie, nu mai înţelegeam ce se întâmplă. Nu mi-am dat seama că Bursucu’ a făcut o glumă şi nu am reacţionat aşa cum aş fi făcut-o în mod normal”, povesteşte Laura “la rece”.

Bursucu’ explică ce s-a întâmplat. “Farsa de fapt nu fusese pentru Laura, ci pentru Viorica Macovei, care ne certa mereu, pe Sică şi pe mine, că vorbim prea mult. M-a surprins reacţia Laurei, nu mă aşteptam să plângă, dar oboseala şi-a spus cuvântul”. 

Aflaţi întreaga poveste la “Cireaşa de pe tort”, pe 9 mai, de la ora 17.00, numai la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.