Bunicuta Jojo si nepotelul Razvan Fodor se joaca de-a raliul

Duminica, 23 iunie, de la ora 10.05, la Pro Motor, actrita Catalina Grama din Serviciul Roman de Comedie si Spitalul de dementa impreuna cu Razvan Fodor, prezentatorul Masterchef, transforma condusul pe circuit intr-o joaca de copii.

image

Jojo si Razvan se joaca de-a bunicuta care isi plimba nepotelul in Parcul Oraselul Copiilor si ajung pe circuitul de karting, unde proful George Grigorescu, pilot de raliuri, ii asteapta cu lectii de condus si probe speciale. Mingi, baloane de apa, vata pe bat si baloane de sapun, plus viteze ametitoare  acestea sunt ingredientele de baza cu care vor avea de-a face Jojo si Fodor in editia de duminica a Pro Motor.

image

Tot duminica, la Pro Motor, Radu Valahu isi masoara puterile cu cea mai dura masina de teren  monster truck, vehiculul pregatit sa treaca peste orice deal, rabla sau obstacol. Campionul la skandenberg face praf geamul unui monstru, insa nici Roxana Ciuhulescu nu se lasa mai prejos  prezentatoarea ramane cocotata pe o rabla si cu alta intre rotile bolidului. Finalul aventurii ii gaseste pe cei doi pe motocicletele de curse ale pilotului Catalin Cazacu, insa fara vreo sansa de a le conduce  din ce cauza, telespectatorii vor afla duminica, de la 10.05, la Pro Motor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.