“Buletinul de Prima” iti ofera acces la “Kings on Ice 2012”

“Buletinul de Prima” iti asigura acces la “Kings on Ice 2012”, in sectorul exclusiv WE LOVE. Din data de 1 martie si pana pe 30 martie, “cetatenii Prima TV” sunt rasplatiti cu premii speciale. Cei mai norocosi telespectatori fideli vor avea sansa sa-i cunoasca personal pe Evgeni Plushenko, Surya Bonaly, Stephane Lambiel si Brian Joubert, renumitii campioni ai patinajului international, dar si pe faimosul violonist Edvin Marton.

Spectacolul a ajuns primavara aceasta la cea de-a patra editie, dupa mai multe reprezentatii sustinute cu casa inchisa in perioada 2007-2010.

„Seria premiilor “Buletin de Prima” continua. Ai toate sansele sa fii unul dintre castigatori. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pregatesti poza si sa intri pe www.buletindeprima.ro sau www.facebook.com/welovetoentertainyou, iar noi iti eliberam “Buletin de Prima”.
Toti cetatenii Prima TV cu drepturi depline, titulari ai “Buletinului”, sunt inscrisi automat la toate concursurile “Buletin de Prima”. Numai acestor telespectatori fideli Prima TV le ofera locuri speciale la unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania si ocazia unica de a-i intalni pe artistii preferati„, precizeaza reprezentantii postului TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.