Bucatarul Horia Vîrlan, oripilat de explozia de calorii de la cina Marinelei Chelaru

Marinela Chelaru a gatit ca la mama acasa, vreau sa zic «ca la mama de la bloc» acasa. Mancare pe gustul ei.

Nu credeam ca invitatii vor fi incantati, dar uite ca au ma ncat fericiti, chiar si domnul Uceanu a luat din ceafa de porc rume na. Pai eu ce sa zic? Foarte bine!”, a concluzionat maestrul bucatar.

Marinela le-a oferit invitatilor de la “Cireasa de pe tort” – Bogdan Vladau, Minodora si Florin Uceanu – un platou cu slanina, carnaciori, salam, cascaval, masline si ceapa, apoi o mamaliguta cu branza, smantana si ou, mici, rissoto cu parmezan, ceafa de porc, costite la gratar, pulpe de pui la cuptor, carnati, muraturi si, in cele din urma, gogosi.

Care au fost momentele artistice ale serii, vedeti pe 26 martie, la ora 19.30, la “Cireasa de pe tort” (Prima TV).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.