Botezatu: „Ii las Biancai masina si apartamentul”

Designerul Cătălin Botezatu a acceptat să vorbească deschis, pentru Ring, despre relaţia cu fosta lui iubită, Bianca Drăguşanu. El afirmă că a renunţat atât la iubirea ei, cât şi să o mai susţină profesional, fiind convins că Bianca nu va mai exista în lumea mondenă.

Mai există şanse de împăcare cu Bianca?
S-a terminat, nu mai există cale de întoarcere. Ea s-a folosit de trucuri ieftine, cum ar fi sinuciderea, dar, dacă vrei să te omori din dragoste sau din demenţă, o faci pur şi simplu fără să ameninţi sau să anunţi înainte. Bianca e bolnavă mintal, iar eu cu asemenea oameni n-am ce să mai vorbesc.

Tu i-ai cerut Biancăi să părăsească Bucureştiul?
„I-am sugerat să plece, să dispară din lumea mondenă”
Joi seară am cedat nervos, m-am dus la ea şi i-am spus că îmi vine să o omor, pentru că eu nu meritam aşa ceva la câte am făcut pentru ea. Cred că, dacă ar avea un gram de bun-simţ, s-ar retrage din lumea mondenă, ar renunţa la emisiunea lui Capatos şi ar arăta că suferă şi n-ar apărea mâine (n.r. – astăzi la „Un show păcătos”) zâmbitoare. Orice ar face, oricum nu mai contează, nici măcar nu trebuie să mă răzbun, pentru că se va răzbuna viaţa pe ea. Ea îşi dorea notorietatea pe care sunt convins că nu o va mai avea.

Îi mai plăteşti chiria, îi iei înapoi maşina?
„Nu îi voi lua cadourile înapoi”
Chiria apartamentului unde locuia e încă plătită, dar nu asta mă interesează. Partea materială e cea mai puţin importantă pentru mine şi nu îi voi lua nimic din ceea ce i-am dat. Nu partea materială o va durea pe ea, pentru că sunt convins că a avut grijă ca din banii pe care i-a câştigat să-şi pună câte ceva deoparte. Presa o va decima oricum, eu nu trebuie să fac nimic. Bianca ajunsese să câştige foarte mult pentru că reuşisem să-i cresc foarte mult cota. Poate că ea câştiga chiar mai mult decât Capatos.

Citeste totul aici

One thought on “Botezatu: „Ii las Biancai masina si apartamentul”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.