Boris Johnson îşi scrie memoriile din Downing Street 10

boris johnson

Fostul premier britanic Boris Johnson îşi scrie memoriile, pentru a-şi prezenta anii tumultuoşi la conducerea guvernului britanic.

”Abia aştept să lucrez împreună cu Boris Johnson care scrie despre perioada pe care a petrecut-o în funcţie în timpul unora dintre cele mai importante evenimente pe care le-a văzut regatul Unit în trecutul recent”, a anunţat Arabella Pike, de la Editura HarperCollins, relatează AFP, conform News.ro.

Directoarea William Collins (HarperCollins) promite nişte memorii ”cum nu s-a mai văzut”.

Nici o dată a publicării cărţii nu a fost anunţată, în contextul în care fostul premier, în vârstă de 58 de ani, este adesea luat peste picior, cu privire la biografia sa a lui Shakespeare, aşteptată de mulţi ani.

Ajuns la putere în iulie 2019, Boris Johnson a realizat Brexitul, a obţinut o majoritate fără precedent în Camera Comunelor din anii ’80, a condus ţara în timpul pandemiei covid-19, virus care aproape că l-a costat viaţa, înaintea unei serii de scandaluri care l-au obligat până la urmă să demisioneze.

redevenit un simplu deputat, BoJo este vizat într-o anchetă parlamentară cu privire la scandalul petrecerilor cu alcool la Downing Street care au încălcat reglementările anticovid, care-i ameninţă ambiţia de a reveni pe scena politică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.