Bogdan Albulescu pe calul lui Adrian Pintea

Bogdan Albulescu calareste calul preferat al regretatului actor Adrian Pintea.
Bogdan a avut emotii mari in prima zi de filmare, sporite de aflarea vestii ca armasarul pe care va calari in “Aniela” era calul preferat al actorului Adrian Pintea:

“Am aflat chiar in primele zile de filmare ca armasarul pe care calaresc era preferatul lui Adrian Pintea, calul cu care filmase intr-o multime de filme. Am aflat asta cu tristete si melancolie.

Cred ca lucrurile de genul asta, atunci cind se intimpla, te fac sa observi mai profund lumea si-ti creeaza un raport si niste legaturi speciale cu ea. Daca ai noroc, foarte mare noroc, te pot ajuta in ceea ce faci, in cazul meu in rolul la care lucrez.

Cred ca ar fi frumos ca unele coincidente sa nu fie simple coincidente si ar fi minunat ca lucrurile, oamenii sa fie legati cumva intre ei, sa fim interconectati. Asta ne-ar obliga sa ne si purtam in consecinta “, marturiseste Bogdan Albulescu.

Aflat la cel de-al doilea proiect al sau ACASA, Bogdan a inceput cu citeva luni inainte pregatirile pentru rolul ofiterului Stere Antoniade: “Eu nu stiam sa calaresc deloc, asa ca a trebuit sa incep pregatirile cu citeva luni bune inainte de inceperea filmarilor, mergeam o data la doua zile la echitatie, iar acum exersez in pauzele de la filmari.

Pot sa spun ca este un sport deosebit si imi place foarte mult deoarece lucrezi cu un animal extrem de inteligent. Insa trebuie sa fii in permanenta atent, deoarece se poate intimpla oricind un accident, indiferent de nivelul la care esti”, adauga actorul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.