Bianca Drăguşanu: „Botezatu mi-a dat două palme şi a rupt uşa cu mine!”

Inca un episod din telenovela Botezatu – Bianca la emisiunea fecaloterma „Un show pacatos” de pe Antena 1. Trei „maestri” ai discutacotcodacelii au pus de-o tacla, asa, ca intre specialisti, pe seama ultimei patanii a blondei. Cu maxima seriozitate, pe seama declaratiilor asistentei, care a devenit din nou personaj central al emisiunii, Brancu, Stoian si Artene au derulat filmul evenimentului care tine din nou prima pagina a tabloidelor – Bianca batuta de Bote, cu tot tacamul. Victime colaterale: un dinte si usa, care si-a iesit din ţaţani.

„Apariţiile mele din ultima vreme din presă l-au deranjat. Duminică noapte, la ora 01 a intrat peste mine în casă, mi-a aruncat un teanc de ziare în faţă şi mi-a reproşat că am distrus imaginea pe care el a construit-o. E suficient ce mi s-a întâmplat şi nu vreau să dau mai multe amănunte. Mi-a dat două palme, a dat cu mine de uşă şi s-a rupt uşa.

După ce m-a bătut, ieri a venit la mine să vadă cum mă simt. Mi-am dorit foarte tare să mă împac cu Cătălin. De azi înainte nu o să mai comentez despre relaţia mea cu el. Mama m-a sunat şi mi-a zis că o meritam. Eu sunt singura vinovată pentru tot ce se întâmplă rău în viaţa mea. Înainte să vină peste mine am vorbit la telefon, dar nu credeam că va veni”, a spus Bianca Drăguşanu la „Un show păcătos”.

2 thoughts on “Bianca Drăguşanu: „Botezatu mi-a dat două palme şi a rupt uşa cu mine!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.