Best-of „România, te iubesc!”

• Dumincă, 18 decembrie, în ultima ediţie din acest sezon, la Pro TV

 

Duminică, 18 decembrie, de la 18.00, telespectatorii ProTv vor avea parte de o ediţie best-of a emisiunii.
Corespondentul Ştirilor ProTv, Paula Herlo, a însoţit-o pe Alexandra Stan la Luxemburg, la concert, pentru a „gusta putin din succesul ei”. Timp de şase săptămâni a fost pe primul loc în Billboard SUA, performanţă reuşită doar de celebrele Madonna şi Lady Gaga.

Alex Dima a cunoscut deopotrivă străini şi români care iubesc la fel de mult ţara noastră. „Toţi muncesc pe rupte, au ieşit din rând, fac ceva pentru locul în care trăiesc şi pentru România”, a conchis Alex. Americanul Sam se declară cu mâna pe inimă „mai român decât eşti tu”. A învăţat cu greu limba română, în 10 ani, trăieşte româneşte, mănâncă româneşte şi încearcă din răsputeri să ne convingă să ne păstrăm autenticitatea şi tradiţiile. Oricât ar părea de greu de crezut, spune că nu s-ar mai întoarce în America pentru nimic în lume.

Pentru a fi generos nu trebuie să treci de o anumită vârstă, iar asta o demonstrează pe deplin un grup de 12 adolescenţi din Timişoara, născuţi o dată cu ProTv, acum 16 ani. „Au devenit profesionişti în diverse tactici de intervenţie şi supravieţuire, se antrenează de la 10 ani şi abia aşteaptă să împlinească 18 ani pentru a putea merge la intervenţii reale. Spun că nu vor să plece din România pentru că e o ţară faină şi unde în lume ai mai putea vedea atâtea prostii la un loc?”, a dezvăluit Alex Dima, cei care îi aduce în faţa telespectatorilor ProTv în ultima ediţie din acest sezon al emisiunii „România, te iubesc!”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.