Bebe Cotimanis in “Pariu cu viata”

In sezonul 4, Constantin Cotimanis, Bebe Cotimanis pentru cunoscuti, se alatura distributiei serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV, cu un personaj care se intersecteaza cu trupa Lala Band.

Actorul pe care telespectatorii l-au urmarit in “Lacrimi de iubire” si “Daria, iubirea mea”, difuzate ACASA, revine in productiile de televiziune cu rolul din “Pariu cu viata” de la PRO TV, unde il interpreteaza pe tatal unei fane LaLa Band.

Bebe Cotimanis s-a reintors cu mare drag pe platourile de filmare, iar intalnirea cu tinerii din  LaLa Band a fost o adevarata bucurie:

“Eu la Buftea nu am cum sa ma simt decat excelent, dat fiind experienta pe care o am acolo, iar intalnirea cu acesti copii a fost extraordinara. Cand dai de atata tinerete si atata talent nu ai cum sa te simti decat bine. Este un serial pe care il urmaresc cu placere atunci cand am timp, pentru ca emana optimism si poate fi, lucru rar, in productiile romanesti de dupa ’89, o sageata pozitiva pentru telespectatori”, spune Bebe Cotimanis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.