Bartos a dat o tura cu calul, iar Radu Valahu a facut o sala intreaga sa rada la show-urile “Romanii au talent” din Bucuresti

Sambata, 16 noiembrie noiembrie, si duminica, 17 noiembrie, “Romanii au talent” a facut show de zile mari la Palatul Copiilor din Bucuresti, ultima oprire a caravanei din acest sezon al emisiunii. Sute de bucurestenii au venit cu mic, cu mare, sa isi sustina viitorii “eroi”, pe care i-au incurajat sa dea tot ce au mai bun.

“La Bucuresti intotdeauna e frumos”, a fost concluzia lui Andrei dupa cele doua zile de spectacol, iar Andi Moisescu s-a declarat impresionat de “inepuizabila sursa de talent” a romanilor din aceasta zona a tarii.
Concurentii s-au intrecut in numere care mai de care mai spectaculoase, in speranta ca vor merge mai departe in lupta pentru marele premiu de 120 000 de euro destinat celui mai talentat roman, precum si pentru premiul de originalitate de 10 000 de euro. Comedianti, magicieni, cantareti, marionetisti, dresori, grupuri vocale si chiar flasnetari au incercat sa convinga juratii ca au potential sa faca show la “Romanii au talent”. Numere de acrobatie la inaltime au tinut o sala intreaga cu sufletul la gura, iar reprezentatiile comice au fost rasplatite cu hohote de ras si ropote de aplauze.

Mai mult ca in orice alta locatie a preselectiilor, animalele au fost si ele in centrul atentiei la spectacolele din weekend. Papagali, cai, caini, soricei si un curcan au urcat alaturi de stapanii lor pe scena de la Palatul Copiilor.
Nimeni altul decat Radu Valahu, cunoscutul campion la skandenberg, s-a prezentat si el la preselectiile “Romanii au talent” cu un numar special, care a surprins intreaga audienta. Valahu a avut pe scena un coechipier care l-a ajutat sa  demonstreze ca are stofa de show-man, nu doar de sportiv, iar rezultatul a fost unul cat se poate de comic.
Tot la show-urile de la Bucuresti, Mihai Petre a avut parte de o experienta care l-a facut sa se simta cu adevarat mic din nou. Juratul a fost chemat ca voluntar pe scena de un magician cu aproape jumatate de metru mai inalt decat el, iar numarul de magie a devenit, bineinteles, si mai interesant pentru public.

“Sefii” Pavel si Smiley s-au tinut de trasnai si weekend-ul acesta. Bartos nu s-a lasat pana nu a dat o tura pe scena si prin culise calare pe calul unor concurenti, spre deliciul celor prezenti. Alaturi de Smiley, Bartos si-a incercat si talentul de marionetist, folosindu-se de papusile unor concurenti. “I’m Sexy and I know It” a fost piesa pe care cei doi prezentatori au intrat pe scena si au dansat in stilul inconfundabil, alaturi de alti doi “sexy” concurenti.

Baletul coordonat de Edi Stancu a incins si in acest weekend atmosfera la show-urile “Romanii au talent” de la Bucuresti. Dansatorii i-au inclus in coregrafie pe bucuresteni si au facut chiar un flash-mob in fata Palatului Copiilor inainte de inceperea spectacolelor.
Dupa ce a colindat toata tara, de la Timisoara la Cluj-Napoca, de la Iasi la Galati si apoi la Chisinau, caravana “Romanii au talent”  a incheiat etapa preselectiilor in capitala.  Romanii talentati au primit “Da!” din partea juriului si vor merge mai departe in etapa urmatoare a show-ului de divertisment, care va debuta cu un sezon incendiar la inceputul anului viitor, numai la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.