Banatul si-a adunat talentele la Timisoara, la preselectiile “Romanii au talent”

Duminica, 18 august, Timisoara a dat start-ul in forta la preselectiile “Romanii au talent”  in cel de-al patrulea sezon al super-show-ului. Sute de banateni s-au prezentat dis-de-dimineata la Hotel Continental, dornici sa profite de sansa de a-si dovedi talentul.

image

Imbracati in costume traditionale romanesti sau, dimpotriva, deghizati cat mai fistichiu, participantii au dat tot ce au avut mai bun, cu gandul la marele premiu de 120.000 de euro. Concurentii au facut sa rasune tobele, chitarile, au dansat singuri sau cu trupa, au dat din buric, au facut beatbox, au pictat pe oua de strut si s-au intrecut in acrobatii si numere de magie.

image

Alaturi i-au avut pe simpaticii prezentatori Pavel Bartos si Smiley, care au stat de vorba cu ei si i-au facut sa uite de emotii.
Pe langa marele premiu de 120.000 de euro, concurentii din acest sezon vor lupta si pentru super-premiul rezervat celui mai original numar din concurs, in valoare de 10.000 de euro. Fie ca fac flotari intr-o mana, se catara pe tavan precum Spiderman sau scot flacari pe gura, cei care cred ca ii pot lasa cu gura cascata pe jurati au acum prilejul de a fi aplaudati la scena deschisa de o tara intreaga.

image

Datorita numarului mare de participanti, preselectiile la Timisoara au continuat si luni, 19 august, de la ora 10.00, la Hotel Continental, astfel ca cei care nu s-au prezentat in prima zi mai au inca o sansa sa demonstreze de ce sunt in stare. Cei mai buni concurenti vor fi selectati sa urce pe scena in show-urile “Romanii au talent” de sambata, 24 august, si duminica, 25 august, de la orele 12.00 si 19.00, la Opera Nationala din Timisoara. Intrarea la show-uri este libera, asa ca timisorenii sunt asteptati sa isi sustina favoritii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.