B1 TV, din nou peste Realitatea TV și România TV. Interviul cu Traian Băsescu – cotă de piață de 7.5%

B1 TV a depășit, luni, 23 iulie, ca medie a audienței pe întreaga zi, posturile Realitatea TV și România TV. Ediția specială „Sub semnul întrebării”, în cadrul căreia a fost invitat Traian Băsescu a întrecut, de asemenea, cele două posturi concurente, după cum reiese din datele de audienţă furnizate de Kantar Media.

Interviul cu președintele suspendat a adus postului B1 TV o cotă medie de piață de peste trei ori mai mare decât cea a Realității TV și de aproape șase ori mai ridicată decât audiența obținută de România TV.

Cu o medie a cotei de piaţă pe întreaga zi de 4.7%, B1 TV a depășit Realitatea TV care a obținut un share mediu de 3.8%, dar și România TV, cu o medie a zilei de 2.6%.

Traian Băsescu a discutat în premieră, luni seară, la emisiunea „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu, despre eventualitatea boicotării referendumului, din cauza suspiciunilor de fraudare a acestuia. Interviul s-a difuzat în intervalul 20.51 – 22.00 şi a marcat o creştere a audienţei de 7.5% pentru B1 TV, faţă de 2.1% Realitatea TV şi 1.3% România TV.

Ambele ore ale emisiunii „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu (20.00 – 22.00) au fost peste audienţa celor două posturi concurente. B1 TV a obţinut o medie de 6.7%, comparativ cu doar 2.4% cât a avut Realitatea TV şi 1.6% România TV.

De asemenea, toate celelalte emisiuni difuzate luni de B1 TV în Prime Time au depăşit producţiile Realitatea TV şi România TV.

„Aktualitatea B1” cu Andrei Bădin, difuzată în intervalul orar 18.30 – 20.00, a obţinut o medie de 3.3%, peste media Realității TV – 2.9% și României TV – 1.3%.

„Ultimul cuvânt” cu Nelu Barbu şi Ion Cristoiu, ediţie în care s-au analizat principalele declaraţii ale lui Traian Băsescu, a înregistrat o audienţă de 5.3%, cu mult peste mediile obţinute în acelaşi interval orar de Realitatea TV (2.1%) şi România TV (1.9%).

„Lumea lui Banciu”, cu o medie de share de 7.0%, a depăşit, ca de obicei, Realitatea TV (2.8%) şi România TV (2.6%).

Tot în cursul zilei de 23 iulie, mai multe jurnale de ştiri B1 TV şi producţia „Talk B1” au depăşit Realitatea TV şi România TV.

Ştirile B1 TV ale orei 15.00, prezentate de Georgia Simionovici, au obţinut o cotă de piaţă de 6.5%, superioară celei a Realităţii TV, de 4.3% şi României TV, de 3.0%.

„Talk B1” cu Mădălina Puşcalău (16.00 – 17.00) a avut o cotă medie de piaţă de 3.3%, în timp ce Realitatea TV înregistra, pe acelaşi interval orar, 3.2% market share, iar România TV, 2.5%.
Ştirile B1 TV ale orei 24.00, cu Violeta Boerescu, au obţinut o cotă de piaţă de 4.1%, mai mare decât au avut Realitatea TV – 3.5% şi România TV – 1.6%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.