B1 TV-creştere spectaculoasă de audienţă în iunie, locul 8 în topul general TV, a doua opţiune pe ştiri în prime-time

Luna iunie 2012 a marcat un plus semnificativ de audienţă pentru postul de ştiri B1 TV. Relansat în urmă cu un an de pe poziţia a 18-a în topul televiziunilor din România, B1 TV reuşeşte un salt semnificativ de audienţă, ajungând să ocupe în luna iunie a acestui an locul 8 în topul TV general cu o cotă medie de piaţă pe toată ziua de 3.0%, aşa cum relevă datele furnizate de Kantar Media.

În plus, pe intervalul de Prime Time (19.00 – 23.00), B1 TV obţine o performanţă notabilă în luna iunie, depăşind pe media întregii luni posturile de ştiri Realitatea TV şi România TV, cu o valoare de share de 2.9%, faţă de 2.7%, respectiv 2.1% cât obţin cei doi competitori. Practic, în acest moment, în mediul urban, B1 TV este a doua opţiune în preferinţele publicului pentru posturile TV de ştiri.

Evoluţia postului B1 TV a fost accelerată în a doua parte a lunii iunie, când staţia a înregistrat în mod frecvent cote de piaţă medii zilnice de peste 4%. Trendul ascendent este relevat de mediile ultimelor două săptămâni din luna iunie, 3.3%, respectiv 3.8%, valori obţinute pe media întregii zile.

 

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.