Augusta Lazarov, responsabila cu distractia la Antena 1

Augusta Lazarov a preluat funcţia de Head of Entertainment la Antena 1 începând cu data de 15 februarie 2010. Ea se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor de divertisment, în acelaşi timp cu identificarea şi propunerea unor noi formate care să aibă impact la publicul Antena 1.

Imi doream foarte mult sa continuu sa lucrez in acest domeniu si iata ca propunerea primita cu putin timp in urma s-a concretizat in revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari.

Foto: Click

Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai buna calitate, si-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat sa fie semnificativ, in cadrul unei echipe profesioniste si experimentate,” spune Augusta Lazarov.

Augusta Lazarov are o bogată experienţă în coordonarea conţinutului producţiilor de divertisment şi în adaptarea formatelor internaţionale la piaţa din România. Pentru Antena 1, s-a ocupat de coordonarea producţiei şi realizarea emisiunilor de succes „Din dragoste”, „Noaptea erorilor”, „Geniali”, „Ciao, Darwin!”, ale telenovelelor „Secretul Mariei” şi „Vocea inimii”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.