Artistul austrialian Faydee a cantat “Marie si Marioara”, piesa Mariei Tanase

Gicu si Nicolai le-au facut ascultatorilor o surpriza la Alarma ProFM. Celebrul artist Faydee, aflat in Romania cu ocazia unui turneu european pe care il sustine in aceasta perioada. El va canta in Bucuresti vineri, 21 februarie  in Club Bellagio.
image

Fanii au putut auzi mai multe informatii interesante chiar de la artistul australian de origine libaneza. El a invatat rapid cateva cuvinte in romana, printre care sa salute cu “buna dimineata”, “buna ziua” si “buna seara”, dar si “nebun” si “te iubesc”, ultimul aflandu-l de la fani.  A vorbit si despre cel mai recent single, “Can’t let go”, pe care l-a si cantat live la ProFM. 
El spune ca in Romania a avut cel mai mare succes cu piesa “Laugh till you cry” si s-a amuzat cand Dj-ii ProFM i-au spus ca au citit un test cu cateva lucruri pe care un barbat ar trebui sa le stie ca sa poata cuceri o romanca. Printre acestea, artistul a bifat faptul ca are o casa, ce-i drept in Australia, ca e romantic, insa din pacate nu a putut raspunde cu “da” la una dintre cerinte: aceea de a fi capabil sa aprinzi un foc, asa cum prevedea testul.   

I-a uimit pe Dj-ii ProFM cand a zis ca stie o melodie romaneasca. Si, spre surprinderea tuturor, a inceput sa cante absolut perfect “Marie si Marioara”, piesa Mariei Tanase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.