Arenele Romane, 11-12 septembrie: Maximum Rock Festival

arenele romane

Relaxare prin concerte rock. Ediţia 2021 a Maximum Rock Festival va avea loc pe 11 şi 12 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

„Ne face o mare bucurie să vă anunţăm că, după lungi discuţii şi analize, atât cu managementul formaţiilor, cât şi cu instituţiile abilitate din România, noua dată pentru ediţia Maximum Rock Festival 2021 a fost fixată pentru 11-12 septembrie şi va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti”, potrivit site-ului evenimentului.

Formaţiile reconfirmate pentru pentru ediţia din acest an a festivalului sunt Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) şi Magnetic (Bulgaria).

Devin Townsend şi Katatonia nu vor participa la ediţia din septembrie a festivalului, urmând să confirme participarea pentru ediţia din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiş cu Eluveitie şi Dirty Shirt.

Potrivit organizatorilor, ediţia 2021 a Maximum Rock Festival va diferită ţinând cont de actualele restricţii impuse de autorităţile abilitate în contextul pandemiei de COVID-19, accesul publicului fiind redus la 50% din capacitatea locaţiei.

Abonamentele achiziţionate până în acest moment sunt valabile pentru ediţia 2021 a festivalului, iar cei care, din diferite motive, nu pot participa pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022.

Mai mult, toţi cei care şi-au achiziţionat până în acest moment abonamente şi le vor folosi pentru ediţia din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziţionarea abonamentelor pentru 2022, informează organizatorii.

Abonamentele de festival rămase – 60 de bucăţi la preţ promoţional – se pot achiziţiona prin ambilet.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.