Angela Gheorghiu, mesaj pentru Cezar: „Eşti pentru marea majoritate, ca si pentru mine de altfel, castigatorul inimilor noastre „

Dupa ce a remis presei, in cel mai nepotrivit moment (cu putin timp inainte ca Cezar sa urce pe scena finalei Eurovision din Suedia) un comunicat in care critica show-ul Romaniei si implicit pe cel care ne reprezenta tara, soprana Angela Gheorghiu a revenit duminica, de data aceasta cu o scrisoare adresata lui Cezar Ouatu. Mesajul a fost facut public pe reteaua de socializare Facebook. Iata ce-i scrie, cu majuscule, soprana contratenorului:

„Dragul meu Cezar Imi permit să-ţi scriu şi regret că trebuie ca Angela Gheorghiu să scrie asta pe Facebook, poate nu mă onorează deloc, dar fac asta doar pentru un fair play ce simt că este necesar între noi doi şi să nu mai comenteze nimeni că un jurnalist a spus ceva trunchiat din ceea ce eu afirm”, afirma Angela Gheorghiu.

image

„Prestaţia ta la Eurovision a fost de nivelul cel mai mare posibil şi onorant pentru tine şi pentru România pe care amândoi ştim cât o iubim. A câta oară doar noi artiştii lirici ştim cu câtă onoare spunem întotdeauna şi scriem în programele lumii că suntem români şi totodată cântând muzica românească. Colegii noştri Cecilia Bartoli, Philippe Jaroussky, Vittorio Grigolo, agenţa artistică IMG de la New York EMI Classic, toţi admiratorii şi colegii tăi, ca şi noii admiratori sunt de părerea mea: Cezar Ouatu este un mare artist şi versatilitatea, talentul şi charisma le dorim în continuare de la tine să rămână intacte ca şi până acum. Pentru un adevărat artist şi mai ales liric ne-ai făcut un serviciu într-o emisiune concurs Eurovision, ba mai mult să se descopere câtă emoţie şi cât talent ai şi chiar să ne bucurăm odată în plus că publicul larg a auzit încă o dată un contratenor, şi de data aceasta de contratenorul român: Cezar Ouatu.

Eşti pentru marea majoritate ca si pentru mine de altfel, castigatorul inimilor noastre din toate punctele de vedere „, spune Angela Gheorghiu.

„Îţi mulţumesc că mi-ai demonstrat că şi în condiţiile celor mai mari emoţii şi condiţii de maxim stres ai fost şi eşti la cea mai mare înălţime şi cât de mult self control ai. Ştiu că te aşteaptă momente de mari satisfacţii dar şi enorm de multă muncă. Acest concurs atât de controversat şi injust prin jurizare, ştim deja cu toţii că în acel context de aseară, dacă ai fi reprezentat o altă ţară, fără a o numi, pentru a evita vreo polemică, ai fi fost jurizat altfel. Ca profesionist îmi permit să spun cu siguranţă că nu talentul a primat aseară, dimpotrivă. Mai sunt şi ediţii ca acestea….dar a fost doar un pasaj şi o experienţă personală pe care ai dorit să o simţi. Bravo Bravissimo, Cezar! Primul eveniment şi cel mai apropiat, concertul din 25 mai. The show and life must go on!”, mai spune Angela Gheorghiu.

One thought on “Angela Gheorghiu, mesaj pentru Cezar: „Eşti pentru marea majoritate, ca si pentru mine de altfel, castigatorul inimilor noastre „

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.