Angela asista la evenimente tragice si neasteptate in inchisoarea din Spania

In inchisoarea din Spania, unde Angela (Ioana Flora) se afla in detentie pe nedrept, au loc evenimente tragice si neasteptate care schimba destinele personajelor, secvente care pot fi urmarite in episodul de miercuri din “Ingeri pierduti”, difuzat de la 20.30, ACASA.

Angela lupta sa supravietuiasca in inchisoare si sa-si demonstreze nevinovatia, pentru a se intoarce la fetele ei, Ana (Madalina Anea) si Simona (Diana Roman), care nici nu banuiesc prin ce trece mama lor in Spania. Surorile Angelei – Cristina (Diana Dumitrescu) si Nuta (Clara Voda) –  incearca sa le protejeze pe fete, astfel ca le ascund adevarul despre situatia in care se afla mama lor.

Gina (Anisoara Doroftei), colega de celula a Angelei, ii devine o prietena buna acesteia si ii face viata mai usoara in inchisoare, dar in acelasi timp se dovedeste a fi si ingerul ei pazitor.  Insa, la numai cateva zile de la altercatia dintre Angela si una dintre detinute, Gina este atacata si amenintata cu moartea. Totul se desfasoara in fata Angelei, care priveste neputincioasa ce i se intampla prietenei sale: “A fost o perioada dificila de filmare, pentru ca sunt lucruri puternice care se intampla in inchisoare si consumul emotional e foarte mare”, spune Ioana Flora, actrita care o interpreteaza pe Angela.

In timp ce se plimba impreuna prin parc, Alex (Ioan Isaiu) o surprinde cu un cadou pe Cristina (Diana Dumitrescu). Care este reactia Cristinei atunci cand afla despre ce cadou este vorba? Care este pretul prieteniei pe care trebuie sa il plateasca Gina? Raspunsurile la aceste intrebari se vor afla miercuri, de la 20.30, in “Ingeri pierduti”, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.