Andrei Gheorghe despre Ramona Gabor: „Vedetuţele cu degete strâmbe n-au ce căuta în Panama!”


Nici nu s-a întors bine în ţară că Ramona Gabor a şi fost luată în colimator chiar de amfitrionul show-ului “Rătăciţi în Panama”, Andrei Gheorghe. La lansarea grilei de toamnă a Kanal D, acesta a luat-o la mişto pe sora lui Moni, catalogând-o drept “o vedetuţă cu degete strâmbe”, scrie Click.

De-abia întoarsă, miercuri, în ţară, Ramona Gabor, eliminată din show-ul “Rătăciţi în Panama”, s-a relaxat, joi seară, împreună cu iubitul, Gabi Bădălău, la o cafenea de fiţe din Dorobanţi.

În timp ce sora lui Moni sorbea liniştită dintr-o apă plată cu lămâie, Andrei Gheorghe, amfitrionul concursului ce va debuta pe 28 septembrie la Kanal D, a făcut, cu prilejul lansării noi grile a postului patronat de turci, câteva remarci acide la adresa prestaţiei acesteia, luând-o peste picior.

Adică de unde la început vezi vedetuţe de astea cu degete strâmbe care habar nu au pe unde să calce, după o săptămână îşi vin în fire! Se-ntâmplă nişte lucruri, fac nişte faze de rămâi cu gura căscată, adică ajungi în situaţia incredibilă că te uiţi şi… băh, până la urmă ajungi să o admiri până şi pe Ramona Gabor! Vorbesc serios”, a spus Gheorghe, care a dat de înţeles că sora Columbencei a avut ceva de pătimit pe parcursul aventurii sale în Panama, unde nu a rezistat decât trei săptămâni.

Show-ul din junglă, în care au fost aruncaţi 18 concurenţi, se anunţă a fi plin de adrenalină. “În cele două săptămâni de până acum avem: accidente, lovituri, urlete, bărbaţi căzând din picioare, femei leşinând, oameni bucurându-se, cântând, extaz, iubire, camaraderie, prietenie, toate demenţele astea se petrec aici de-adevăratelea”, a dezvăluit Gheorghe câteva din ingredientele concursului, în care turcii au investit două milioane de euro.

Citeste totul aici:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.