Andreea si Cabral ii fac Monicai Dascalu un cadou la inceput de sezon

Monica Dascalu revine la intalnirea cu romanii din afara tarii in acest weekend, la ProTv International, si le pregateste acestora cateva surprize.

Odata cu sezonul de toamna al emisiunii, ne-am mutat in casa noua, ca sa ne poarte noroc si ca sa fie si mai placute intalnirile noastre din fiecare weekend, le va spune prezentatoarea emisiunii Weekend cu Monica Dascalu. Sambata, de la ora 17.30, in prima editie, rolurile se inverseaza, pentru ca Monica va fi oaspete in Casa Ibacka. Andreea si Cabral sunt gazdele perfecte, mai ales ca ei vor oferi in fiecare weekend apartamentul lor Monicai,  pentru a-si primi invitatii editiilor viitoare, in timp ce ei se hotarasc sa calatoreasca.

Si daca tot se intalnesc toti 3 sambata, la ProTv International, vor pune la cale detaliile noii intelegeri, iar romanii din afara tarii vor avea ocazia sa patrunda in culisele emisiunii si vietii cuplului.
Duminica este o zi la fel de importanta, pentru ca telespectatorii ProTv International se vor intalni cu actorii noii telenovele Ingeri pierduti.

Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Madalina Anea si Paul Diaconescu vin in platoul Weekend cu Monica Dascalu si isi vor prezenta personajele din noua poveste, vor vorbi despre experientele de pana acum pe platoul de filmare si nu in ultimul rand vor participa la un test psihologic ale carui rezultate vor fi interpretate chiar de Monica, la finalul emisiunii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.