Andreea Raicu, impresionata de talentul tinerilor din Cluj

Duminica si luni, tinerii talentati din Cluj impreuna cu mamele lor au venit la preselectiile pentru show-ul “M-a facut mama artist”. Concurenti intre 13-18 ani au venit dornici sa impresioneze si sa demonstreze ca merita sa castige aceasta competitie.
Andreea Raicu si Dan Fintescu au urmarit prestatiile acestora.

La Cluj au venit tineri care cred in talentul lor, dar care pe deasupra au in spate si cel mai important sustinator: mama lor. Pentru ca emisiunea noastra este un show care pentru prima data merge dincolo de scena, de prestatiile artistice ale concurentilor si patrunde si in culisele vietii lor. Ii asteptam pe tinerii talentati si la preselectiile de la Iasi, pe 2 si 3 februarie si si pe 7 si 8 februarie, la Bucuresti.

Am avut ocazia sa vad mame cu lacrimi in ochi, in timpul prestatiei tinerilor. Vreau sa va spun ca parintii traiesc la intensitate maxima emotiile copiilor. La Cluj, am gasit foarte multe voci bune, sunt inca multi tineri talentati in tara”, marturiseste Dan.

Marele premiu va fi o investitie directa in cariera tanarului castigator, care va primi o bursa la unul dintre cele mai importante colegii de muzica din Statele Unite, experienta care i-ar putea propulsa cariera artistica pe plan international. De asemenea, marele castigator se va intalni in Statele Unite cu Justin Bieber si cu echipa lui condusa de impresarul Scooter Braun. Marele castigator va semna si un contract de reprezentare pe un an cu ROTON.

Andreea Raicu, alaturi de co-prezentatorul Dan Fintescu, ii asteapta pe doritori in zilele de 2 si 3 februarie, de la ora 10.00, la Iasi, club Skye.
In Bucuresti, preselectiile au loc pe 7 si 8 februarie, de la ora 10.00, la club Boa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.